Apple har frigivet iOS 11 beta 10. Umiddelbart er der ingen ændringer i forhold til seneste beta, der kom for en uges tid siden. Det tyder på, at Apple er ved at være i mål og nu alene retter de sidste små skønhedsfejl.

Ændringer har der dog været masser af i de tidligere betaudgaver. Selvfølgelig flest i den første. iOS 11 indholder nemlig flere hundrede ændringer og nyheder i forhold til iOS 10. Langt de fleste er selvfølgelig i småtingsafdelingen, men der er også flere store og interessante nyheder.

iOS 11 byder blandt andet på et nyt redesignet kontrolcenter, der kan være på én side. Man kan selv tilpasse mulighederne og flytte rundt på dem, som man vil. Med iOS 11 kommer også flere professionelle funktioner i Kamera og Fotos. Eksempelvis lancerer Apple en ny teknologi ved navn HEVC – High Efficiency Video Coding – som reducerer filstørrelsen af hvert eneste billede, man tager med iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Andre nyheder er blandt andet muligheden for at betale sine venner via Apple Pay, indendørskort over de største lufthavne og shoppingcentre over hele verden i Kort, AirPlay 2 med multirumsfunktionalitet samt enhåndstastatur til iPhonen. Sidst men ikke mindst kommer der i iOS 11 en ny Files-app, så man kan tilgå alle filerne på sin enhed direkte.

Apples iOS 11-betaer er tilgængelige for alle, der er tilmeldt Apples betaprogram. Læs mere om hvordan du installerer iOS 11 beta her. iOS 11 frigives endeligt til iPad og iPhone som en gratis opdatering i næste uge.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.