Apple har frigivet den endelige udgave af iOS 11.2. Blandt de nye ting i iOS 11.2 er lancering af Apple Pay Cash der gør det muligt at overføre penge til andre via Beskeder-appen. Foreløbig dog kun i USA. En anden stor nyhed er hurtig trådløs opladning af iPhone 8 og iPhone X. Førhen var trådløs opladning begrænset til 5W nu er grænsen 7,5W, hvis man har en trådløs oplader. der undersstøtter dette.

Der er også TV-app til Norge og Sverige, en ny startanimation for Live Fotos-effekter, redesignet kamera-emoji og en ny mulighed for at styre Apple TV-indhold i Kontrolcenter. iOS 11.2 retter desuden den fejl der fik iPhones lommeregner til at regne forkert.

Apple har også tilføjet popup-beskrivelser af hvordan knapperne for Wi-Fi og Bluetooth fungerer i det nye kontrolcenter. Funktionen blev lavet om med frigivelsen af iOS 11, hvilket har forvirret mange brugere. Specielt fordi den nye funktion ikke er beskrevet ordentligt i iPhones indstillinger.

En af de ting Apple havde stillet i udsigt i iOS 11 men som ikke nåede at komme med i den endelige udgave er iCloud Messages. Denne funktion er ikke kommet med i iOS 11.2

Du installerer iOS 11.2 via Softwareopdatering i Indstillinger.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.