Apple er klar med endnu en opdatering til iOS 11. Den tredje siden frigivelsen i sidste måned. Opdateringen løser to problemer. Det ene er et problem med manglende haptisk feedback og lyd på nogle iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Det andet er relateret til manglende reaktion på tryk på skærmen på visse iPhone 6S-modeller der er blevet repareret med reservedele der ikke kommer fra Apple. Begge problemer skulle være løst med denne opdatering.

Apple benytter desuden lejligheden til at gøre opmærksom på, at hvis ikke man bruger originale skærme kan man risikere en dårligere visuel oplevelse.

iOS 11 blev lanceret i sidste måned som en gratis opdatering til iPhonen og iPaden. iOS 11 byder blandt andet på et nyt Kontrolcenter og en ny Arkiver-app samt en masse andre ting. Ud over dagens fejlrettelser er den næste større opdatering, iOS 11.1, lige nu i betatest og forventes frigivet sidst på måneden. Formodentligt sammen med den endelige frigivelse af iPhone X.

Du opdaterer til iOS 11.0.3 ved at gå ind i iPhones Indstillinger og vælge Generelt > Softwareopdatering.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.