I forbindelse med opdateringen af Mac Pro-linjen, har Apple i al stilhed valgt at lade 17"-modellen udgå af sortimentet.

Det skridt blev spået allerede sidst i april, da en analytiker kunne afsløre, at salgstallene for denne model kun udgjorde 2% af Apples samlede salg af bærbare computere.

Apple introducerede den 17" bærbare computer i januar 2003, hvor en 17" PowerBook G4 kom på gaden. Siden har den fået en række opdatertinger, herunder processorskiftet fra PowerPC til Intel og der nye navn MacBook Pro.

Nu går den altså ikke længere. Apple har indset at der ikke er det store behov for så store bærbare computere og taget 17"-modellen af hylderne. Kan man ikke undvære så stor en skærm på sin bærbare, er det altså nu man skal se om man kan finde et af de sidste eksemplarer hos en af forhandlerne, inden det er for sent.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.