Apple har netop bestilt 70 millioner OLED-skærme til den kommende iPhone. Det skriver den japanske erhvervsavis Nikkei. Det er Samsung der har fået den store bestilling. Ordren lyder som sagt på 70 millioner skærme i 2017, men Samsung er forberedt på at kunne levere helt op til 95 millioner skærme, hvis efterspørgslen er højere end forventet. Der har allerede været rygter om, at udbuddet at den nye iPhone vil være begrænset til at starte med, netop på grund af at der ikke kan leveres OLED-skærme nok.

Nikkei skriver også at de forventer at skærmene får en størrelse på 5,2 tommer, hvilket er en mellemting i forhold til de to nuværende størrelser på 4,7 tommer og 5,5 tommer. Der vil ikke være nogen hjem-knap, men til gengæld trådløs opladning. Det forventes også at iPhonen bliver vandtæt og får en 3D-sensor til ansigtsgenkendelse.

Opdatering: Seneste nyt er at Apple og Samsung har underskrevet en kontrakt om levering af 92 millioner OLED-skærme over en 2-årig periode.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.