Under mandagens presseevent var Apples netbutik som sædvanlig nede. Det sker altid under den slags events, og når den åbner igen bagefter er det med de nye produkter på hylderne. Denne gang benytte Apple dog også lejligheden til at justere priserne på nogle af produkterne. Apple TV blev nedsat fra 749 kr til 599 kr, men ellers var det prisstigninger, der var flest af.

Prisen på en iPhone 6 er steget med 600-700 kr, mens iPhone 6 Plus er steget med 700-900 kr. iPhone 5s er steget med op til 600 kr, mens iPhone 5c koster det samme som før. Hvor stor prisstigningen er afhænger af hvor meget lagerplads man vælger.

Flere af Apples iPads og computere er også steget. Mac mini er en af de få, hvor prisen ikke er steget.

Det er ikke kun i Danmark, at priserne er steget. Det er i stort set alle lande uden for USA, og formodes at skyldes ændringer i valutakurser over det sidste stykke tid. For at Apple kan få den samme indtægt i dollar som hidtil, har de været nødt til at hæve priserne i andre valutaer.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.