Apple har udsendt invitationer til medierne til den årlige udviklerkonference, WWDC, der starter på mandag. I år kommer den, og Apples åbningspræsentation, alene til at foregå online, da den igangværende Corona-pandemi har gjort det umuligt at af holde en normal konference med fysisk fremmøde.

WWDC 2020 starter på mandag med at Apple holder den traditionelle åbningspræsentation, hvor der fremvises årets nye styresystemer og eventuelt lanceres nye produkter. Præsentationen streames på Apples hjemmeside, via Apple TV etc. på mandag klokken 10 lokal tid (kl. 19:00 dansk tid), så alle kan følge med hjemme fra stuen. Jeg følger selvfølgelig også med her på Onx.dk og skriver om de vigtigste nyheder.

For udviklere

Er du iOS- eller mac-udvikler og vil deltage i konferencen, skal du sørge for at installere eller opdatere til den nye Apple Developer-app på din Mac. Apple har nemlig netop udvidet appen, så den giver information og adgang til de seminarer, der kommer til at foregå på selve konferencen. Apple afholder mere end 100 tekniske eller designfokuserede seminarer i løbet af de fem dage WWDC 2020 varer.