Skal man tro Digitimes, hvad man ikke nødvendigvis altid skal, vil Apple allerede gå i gang med den første testproduktion af iPhone 5S i december. En egentlig masseproduktion skulle derefter kunne starte så tidligt om i første kvartal næste år.

Det er betydeligt tidligere end hvad vi er vant til fra Apples side, og hvad de fleste har forventet. Som vi har set med iPaden, er der dog ingen der siger, at Apple kun opdaterer sine enheder én gang om året. Måske vil vi fremover se, at Apple opdateret både iPhonen og iPaden flere gange om året. Det vil så formodentligt betyde en stor opdatering om året fulgt af en mindre opdatering, der bare byder på bedre komponenter.

Egentlig logisk nok. Hvis der et halvt år efter introduktionen af en enhed eksempelvis kommer en processor, der kan levere det dobbelte til den samme pris, og uden problemer kan erstattet den processor, der sidder i enheden, ville det være dumt ikke at skifte. Det kunne lige så vel være tale om andre komponenter, hvor der er sket så megen udvikling, at man kan opgradere dem. Det var præcis det Apple for nylig gjorde med iPaden. Den nye iPad kom i foråret, men her i efteråret kom der en mindre opdatering af processoren og kameraet.

En anden mulighed er, at Apple vil holde fast i én årlig opdatering, men gerne vil tilbage til frigivelsen om sommeren, som tilfældet var for de første 4 iPhones. Det er kun med iPhone 4S og iPhone 5, at Apple har frigivet dem om efteråret.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.