Apple har i nogle år tilbudt musik i abonnement via Apple Music. Der har desuden i noget tid været rygter om at Apple planlægger at lancere en filmtjeneste senere på året. Nu er der også rygter om at Apple vil tilbyde iOS-spil abonnement efter samme model. Det vil sige, at vi kan få en situation med tre abonnementstjenester: Apple Music, Apple Movies og Apple Games. Eller eventuelt en samlet tjeneste for det hele.

Ifølge de nye rygter har Apple holdt møder med flere spiludviklere for at høre deres syn på sagen. Fem forskellige kilder bekræfter oplysningerne og fortæller at møderne er blevet afholdt i sidste halvdel af 2018. Flere af kilderne fortæller også, at Apple har overvejet muligheden for at blive spiludgiver og altså indgå partnerskab med spiludviklere om at stå for marketing, salg etc. Det hele er stadig i sin tidlige udvikling og det er muligt at Apple helt dropper ideen om en spiltjeneste igen.

Det er endnu uklart hvor meget tjenesten kommer til at koste og hvilke slags spil og platforme Apple vil inkludere. Det er derfor ikke til at vide om tjeneste kun vil omfatte premium-spil eller om de mange spil der i dag levet af in-app køb af virtuel valuta også bliver omfattet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.