Apple har fyret chefen for Apples Kort-afdeling, skriver Blomberg. Richard Williamson, der har været den direkte ansvarlige for udviklingen af Apples kort, er blevet fyret af Senior Vice President Eddy Cue oplyser kilder, der ønsker at forblive anonyme fordi oplysningerne endnu ikke er officielle.

For nogle uger siden blev Scott Forstall, der har stået i spidsen for Apples udvikling af iOS fyret, som en de af en større rokade i Apples ledelse. Det betød at Siri og Kort røg ind under Cues ansvarsområde, så han nu er leder af alle Apples online-tjenester så som App Store, iTunes Store, iCloud, Kort, Siri etc.

En af de første ting, Cue har gjort, er altså at fyrre den daglige chef for Kort-projektet. Kilderne siger, at Cue bruger en metode, hvor han selv er meget med i processen omkring udviklingen. En udvikling hvor han mener, at der skal nye folk til at løse opgaven.

Det oplyses også, at Apple har indgået et samarbejde med TomTom omkring kvalitetssikringen af kort-data.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.