Apple har frigivet watchOS 6.2 med enkelte nyheder. Der er blandt kommet understøttelse af in app-køb i Apple Watch's App Store samt EKG-funktionalitet i Chili, Tyrkiet og New Zealand. Med understøttelse af in app-køb direkte på Apple Watch kan udviklere nu sælge apps med in app-køb funktionalitet eller abonnementer.

Opdateringen retter også en fejl relateret til musikafspilning. I visse tilfælde er musikken stoppet, hvis man skiftede fra Wi-Fi til Bluetooth på grund af en fejl. Denne fejl er nu rettet.

Opdateringen indeholder også sikkerhedsforbedringer.

I betatesten af denne opdatering har der været tegn på en ny funktion kaldet CarKey, der som navnet siger, ville gøre det muligt at bruge Apple Watch som bilnøgle. Denne funktion ser ikke ud til at være kommet med i den endelige version.

Du opdaterer til watchOS 6.2 via Apple Watch-appen på din iPhone. Under opdateringen skal uret sættes til opladning og have mindst 50% strøm. Det skal også være forbundet til iPhonen under hele opdateringen. iPhonen skal derfor ikke være alt for langt væk.