Apple har frigivet macOS Sierra 10.12.4. MacOS Sierra blev lanceret i efteråret til Apples Mac-computere. Opdateringen kan hentes via softwareopdateringsfunktion i Mac App Store.

Fokus i opdateringen er på fejlrettelser og sikkerhed, men det er en enkelt nyhed, der er værd af nævne. macOS Sierra 10.12.4 indeholder nemlig en ny Night Shift-funktion, der automatisk kan gøre skærmens farver varmere om aftenen. Funktionen er parallel til iOS's Night Shift-funktion, som blev introduceret i iOS 9.3. Du kan læse mere om baggrunden for Night Shift og hvordan funktionen virker her: Sådan fungerer Night Shift

Du kan slå Night Shift til og fra manuelt via en ny indstilling under "I dag" i Meddelelsescenter. Selve indstillingerne til Night Shift finder du i Systemindstillinger > Skærm. Her kan du bestemme om den automatiske funktion skal følge den aktuelle solnedgang og -opgang eller skal ske på faste tidspunkter. Du kan også manuelt justere farvetemperaturen.

Udover Night Shift er der enkelte ganske små nyheder i denne beta, bl.a. Siri-understøttelse af cricket-resultater og understøttelse af taiwanesisk diktering.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.