Apple har frigivet macOS Sierra 10.12.4. MacOS Sierra blev lanceret i efteråret til Apples Mac-computere. Opdateringen kan hentes via softwareopdateringsfunktion i Mac App Store.

Fokus i opdateringen er på fejlrettelser og sikkerhed, men det er en enkelt nyhed, der er værd af nævne. macOS Sierra 10.12.4 indeholder nemlig en ny Night Shift-funktion, der automatisk kan gøre skærmens farver varmere om aftenen. Funktionen er parallel til iOS's Night Shift-funktion, som blev introduceret i iOS 9.3. Du kan læse mere om baggrunden for Night Shift og hvordan funktionen virker her: Sådan fungerer Night Shift

Du kan slå Night Shift til og fra manuelt via en ny indstilling under "I dag" i Meddelelsescenter. Selve indstillingerne til Night Shift finder du i Systemindstillinger > Skærm. Her kan du bestemme om den automatiske funktion skal følge den aktuelle solnedgang og -opgang eller skal ske på faste tidspunkter. Du kan også manuelt justere farvetemperaturen.

Udover Night Shift er der enkelte ganske små nyheder i denne beta, bl.a. Siri-understøttelse af cricket-resultater og understøttelse af taiwanesisk diktering.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.