Apple har frigivet iOS 12.2 til iPhonen og iPaden. Det er den anden store opdatering til iOS 12 siden lanceringen i efteråret. Desværre er de fleste nyheder ikke relevante for os danskere, da de omhandler tjenester og funktioner, der endnu ikke er tilgængelige her i landet.

iOS 12.2 byder på en del nyheder hvoraf den største drejer sig om understøttelse af Apples nye abonnementstjeneste for aviser og magasiner, Apple News+. En tjeneste der desværre ikke er tilgængelig i Danmark endnu, og derfor en nyhed som vi ikke har den store gode af. I øjeblikket er Apple News tilgængelig i USA, UK og Australien samt som noget nyt i Canada (både på engelsk og fransk).

Der er også kommet en ny mere strømlinet brugergrænseflade i Wallet-appen, der blandt andet skal sørge for understøttelse af de nye muligheder der følger med lanceringen af et helt nyt kreditkort som Apple er klar med senere på året.

Fire Animojis til danskerne

Der er dog heldigvis også blevet plads til andre ting i opdateringen. Der er blandt andet fire nye Animojis i Messages og FaceTime: Et vildsvin, en haj, en giraf og en ugle.

I den mere seriøse ende er der opdateringer til Hjem-appen og fjernbetjeningen i Kontrolcenter med henblik på at kunne tilbyde understøttelse af AirPlay 2 og HomeKit i TV fra producenter som LG, Sony og Samsung senere på året.

Derudover er der en række mindre ændringer og forbedringer hist og her. Blandt andet en ny mulighed for i Safari at give hjemmesider lov ti at få adgang til data fra iPhones accelerometer og gyroskop altså data om orientering og bevægelse. Om-siden i Indstillinger er også blevet opdateret med mere relevant information.

Du opdateret til iOS 12.2 via Indstilinger > Generelt > Softwareopdatering på din iPhone eller iPad.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.