Apple har frigivet iOS 12.1, der er den første større opdatering til iOS 12, der kom tidligere på året. Opdateringen byder på en del nye ting - specielt til Apples nyeste iPhones.

En af de største nyheder er understøttelse af eSIM, der gør det muligt at bruger iPhonen med to telefonnumre, hvoraf det ene ikke kræver et fysisk simkort. For at det skal virke skal ens teleselskab understøtte det. Denne funktion er kun tilgængelig på Apples nyeste generation af iPhones. En anden nyhed der er forbeholdt de nye iPhones er "real-time Depth Control" der gør det muligt at justere dybdevirkningen på portrætfotos inden man tager dem.

Blandt de nyheder er er tilgængelig for alle er gruppe-FaceTime, der som navnet siger gør det muligt at FaceTime flere sammen. På ældre enheder, iPhone 5S og iPhone 6, vil det kun fungere med lyd. På nyere iPhones også med video.

iOS 12.1 byder også på understøttelse af Unicode 11 med 70 nye emojis.

Derudover er der en række fejlrettelser og småforbedringer hist og her. Blandt andet forbedret signal på den nyeste generation iPhones.

Opdateringen er gratis og kan installeres via Indstillinger.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.