Apple har lanceret en ny TV-reklame for iPhone 7 Plus. Reklamen sætter spot på iPhonens funktion til portrætfotografering. Det er den særlige funktion, hvor iPhonen udnytter begge iPhone 7 Plus' to kameraer til at lave en simuleret dybdeeffekt, hvor portrættet står knivskarpt mens baggrunden bliver sløret.

Reklamen foregår i en idyllisk landsby i Grækenland og viser en pige der kommer hjem til sin bedstemor. Pigen tager et billede med sin iPhone og pludselig vil hele byen portræteres af pigen fordi hendes iPhone tager så flotte billeder. Fotografierne bliver vist i fuld skærm efterhånden som pigen tager dem.

Reklamen hedder "iPhone 7 Plus – Take Mine" og den underliggende musik er "Pame sti Honolulu" med Bezos Hawaiian Orchestra.

Skulle filmen have givet dig lyst til at besøge det smukke Grækenland til sommer, kan jeg anbefale at lade dig inspirere af de rejseguides jeg har lavet til tre af de mest fantastiske græske øer:

- Sifnosguide.dk
- Serifosguide.dk
- Milosguide.dk

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.