Apple forventer at lanceringen af iPhone 6 vil sætte gang i "the mother of all upgrades". Det fortæller Apples topchef, Tim Cook, i et interview med The Wall Street Journal. Apple forventer at rigtigt mange eksisterende iPhone-brugere vil opgradere, og at mange Android-brugere vil skifte til iPhonen, da iPhonen "på alle tænkelige områder er betydeligt bedre".

Ifølge Digitimes er der noget om snakken. Apple skulle således have bestilt 80 millioner iPhones til levering inden årets udgang. De første 10 millioner skal leveres i september, de resterende 70 millioner i årets sidste kvartal. For at nå det mål, har Apple bedt leverandørerne skrue op for produktionen. Er det tal bare nogenlunde rigtigt, vil det være en massiv rekord for Apple. Den hidtige rekord er fra sidste år, hvor der blev solgt 51 millioner iPhones i årets sidste kvartal.

Blandt iPhonesguides læsere regner to tredjedel med at købe en iPhone 6. Af dem vil kun omkring hver fjerne købe den store iPhone 6 plus, mens tre ud af fire vil købe den almindelige iPhone 6. Har du ike stmet endnu? Du kan nå det endnu i denne artikel: Skal du have en iPhone?

I USA starter forudbestlingerne af iPhone 6 ved midnat. Herefter går der sikkert ikke længe, før vi får de første indikationer på, om salget går godt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.