Apple har foretaget nogle større rokeringer i deres ledelse. Blandt andet er Jeff Williams, der tidligere var Senior Vice President Operations, blevet forfremmet til Chief Operating Officer (COO), hvilket er den titel Tim Cook havde, da Steve Jobs var Apples topchef. En COO er den person, der har ledelsen over den daglige drift. Noget Tim Cook ellers er vanvittig dygtig til, men som han ikke har tid til, nu har er Apples formelle leder, og har mange andre opgaver.

Phil Schiller, der er Apples marketingschef (Senior Vice President) vil nu også stå for ledelsen af alle Apples App Stores. Det værende sig til iOS, Mac, Apple Watch og Apple TV.

Johny Srouji, der er mere ukendt i offentligheden, er blevet forfremmet til Senior Vice President for Hardware Technologies. Johny Srouji har stået i spidsen for udviklingen af Apples A-chips, og hans forfremmelse er nok den mest interessante af de nævnte, da det betyder, at der nu er to hardware-folk i Apples topledelse. Den anden er Dan Riccio, Senior Vice President Hardware Engineering.

Samtidig har Apple udnævnt Tor Myhren til vice president for Marketing Communications. Han tiltræder i starten af næste år.

Apples topledelse eller direktion består af de såkaldte Chief Officers samt Senior Vice Presidents. Dem er der 11 af. Næste niveau hedder Vice Presidents, og dem er der er der syv af hos Apple på nuværende tidspunkt. Alle disse kan du læse mere om på Apples hjemmside.

Scroll ned for at se kommentarer