Fra og med maj måned, er det slut med at kunne købe en beskyttende film til iPhonens skærm i Apples Online Store og fysiske butikker. iLounge har snakket med flere kilder, der alle bekræfter, at Apple vil stoppe med at sælge disse film. Det omfatter både beskyttelsesfilm alene og pakker, hvor den beskyttende film er en del af indholdet.

Apple har indtil videre ikke ville give nogen begrundelse for hvorfor de vil stoppe salget af de populære film, men der er givetvis en årsag, for filmene storsælger i Apples butikker. Lige nu er de blandt det mest sælgende iPhone-tilbehør, Skal jeg komme med et vildt gæt, kunne det være fordi disse film, på en eller anden måde gør, at iPhonens indbyggede væskeindikatorer giver udslag og derved ødelægger garantien. Der er ingen tvivl om, at der er en begrundelse, for man fjerner ikke en hel produktkategori uden nogen grund, men det ville klæde Apple at melde rent ud, så vi kunne undgå alle disse spekulationer.

Nu behøver man ikke gå i panik, hvis man hører til dem, der bruger disse beskyttelsesfilm, for de kan selvfølgelig stadig købes andre steder end hos Apple.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.