Apple har fået patent på en metode til offline-køb i iTunes Store og App Store fra mobile enheder. Metoden omhandler både selve hentningen af indhold, men også kommunikationen den anden vej om at der er blevet betalt. Hvis en iPhone er offline, er det jo ikke muligt at foretage et køb eller at hente det købte. Købet forestiller Apple sig sker ved at man trækker på nogle forudbetalte credits, der ligger lokalt på telefonen.

At få indholdet er det vanskelige. Apple vil løse dette ved på forhånd, ud fra diverse kriterier, at hente indhold ned på ens telefon eller at man kan hente det fra andre enheder i nærheden. Det kunne være den musik, som Apple erfaringsmæssigt ved bliver købt ud fra hvad man allerede har, eller in app-køb i apps. Ved at hente indholdet, men lade det være låst indtil man køber det, kan Apple opnå det de vil. Det er primært denne del af handlen, som patentet omhandler.

Som sædvanlig er et Apple-patent ikke ensbetydende med, at vi nogensinde får funktionaliteten at se.

Patentet kan læses i sin helhed her: patft.uspto.gov

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.