Mandag den 21.marts afholdt Apple et presseevent for at præsentere nye produkter. Det var et kort og koncentreret event, men dog med flere væsentlige nyheder.

Her er en oversigt over de ting Apple havde med i posen til os.

Ny iPhone SE

Først og fremmest var der en længe ventet opdatering af den lille klassiske Phone. Seneste model i den størrelse var iPhone 5S tilbage fra efteråret 2013. Siden er der komet to generation af store iPhones.

Der ikke ikke tale om en skrabet model, men en iPhone med top-specifikationer. Således er den bestykket med Apples kraftfulde A9-chip, der også sidder i iPhone 6S. Kameraet er på 12
megapixel. iPhonen kan købes fra 3.699 kr fra 28/3.

- Apple lancerer ny lille og kraftfuld iPhone SE.
- 5 gode grunde til at udskifte den game iPhone med iPhone SE

Ny iPad Pro

Apple havde også en ny iPad i den velkendte størrelse (9,7 tommer) med. Den hedder i iPad Pro og er i det store hele en lille udgave ad den store 12,9 tommer iPad Pro, som Apple lancerede sidste år. Det er en voldsom forbedring sammenlignet med iPad Air 2, der er Apple seneste iPad i den størrelse. Specielt skærmen skal fremhæves som helt fantastisk. Blandt har den en nye True Tone-funktion der ændrer farverne i forhold til omgivelserne.

iPad Air 2 beholdes i sortimentet til nedsat pris.

- Apple præsenterer ny lille iPad Pro

Apple Watch falder i pris og får nye remme

Aplpe benyttede også eventet til at lancere en hel række nye remme til Apple Watch. Både nye farver af eksisterende remme såvel som et helt nyt materiale kaldet Vævet nylon.

Apple satte også prisen på Apple Watch Sport ned med 400-500 kroner alt efter størrelse.

- Apple Watch falder i pris

- Nye materialer og farver til Apple Watch-remme

Frigivelse af styresystemer

Sidst men ikke mindst blev der frigivet nye versioner af iOS, tvOS, watchOs og OS X. Klik på links for mere information.

- Apple frigiver iOS 9.3 - her er nyhederne

- Apple frigiver watchOS 2.2 til Apple Watch

- Større opdatering til Apple TV frigivet

- Opdatering til OS X El Capitan frigivet

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.