Apple har udsendt presseinvitationer til et special-event den 25. marts. Eventet bliver afholdt i Steve Jobs Theater i Apples hovedkvarter i Cupertino og starter klokken 10 lokal tid.

På invitationen står der udover tid og sted ikke andet end "It's Show Time.". Apple har pudsigt nok brugt en lignende overskrift før, da de præsenterede en ny Apple TV. Dengang var "Show Time" dog i ét ord. Med Apples sans for detaljen, er der helt sikkert en pointe med det.

Det indikerer formodentligt at eventet ikke kommer til at handle om hardware men om eksempelvis en ny TV-tjeneste eller lignende. En af de ting der nævnes, men som er irrelevante for os danskere, er at der skulle komme en abonnementsfunktion til Apple News. Det er en slags Netflix bare inden for nyhedsartikler. Tjenesten er ikke tilgængelig i Danmark på nuværende tidspunkt, hvor den er gratis at bruge, så det er ikke til at sige om den betalte udgave bliver det.

Mere relevant er rygterne om en ny TV-tjeneste fra Apple. Tjeneste skal vise Apples egenproduktioner og formodentlig også TV-indhold fra tredjepart. Om Apples filmkatalog fra iTunes også komme med i tjenesten er uvist.