Her til aften har Apple, noget utraditionelt valgt åbent at erkende, at Kort-appen ikke lever op til den sædvanlige standard. Cook forklarer i et åbent brev på Apples hjemmeside, at Apple arbejder hårdt på sagen, og opfordrer til, at man i ventetiden bruger alternative løsninger, hvis man er tilfreds med Kort.

Her er hans fulde brev i min oversættelse.

Til vores kunder

Hos Apple stræber vi efter at lave verdensklasseprodukter, der giver den bedst mulige oplevelse for vores kunder. Med lanceringen af ​​vores nye kort i sidste uge, levede vi ikke op til dette. Vi er meget kede af den frustration, det har forårsaget vores kunder, og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre Kort bedre.

Vi lancerede Kort første omgang med den første version af iOS. Som tiden skred frem, ønskede vi at give vores kunder endnu bedre Kort, herunder funktioner som turn-by-turn navigering, stemmekommandoer, Flyover og vektor-baserede kort. For at kunne gøre dette, måtte vi skabe en ny version af Kort fra grunden.

Der er allerede mere end 100 millioner iOS-enheder, der benytter de nye Apple-kort, og flere og flere slutter sig til os hver dag. I lidt over en uge, har iOS-brugere med de nye kort allerede søgt efter næsten en halv milliard steder. Jo mere vores kunder bruger vores Kort jo bedre vil det blive, og vi sætter stor pris alle de tilbagemeldinger, vi har modtaget fra jer.

Mens vi forbedrer Kort, kan du prøve alternativer ved at downloade kort apps fra App Store som Bing, MapQuest og Waze, eller bruge Google eller Nokia Maps ved at gå til deres hjemmesider og lave et ikon på hjemmeskærmen til deres webapp.

Alt hvad vi gør hos Apple har til formål at gøre vores produkter til de bedste i verden. Vi ved, at du forventer, dette af os, og vi vil fortsætte med at arbejde non-stop indtil Kort lever op til denne utroligt høje standard.

Tim Cook
Apples CEO

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.