De fleste regner med, at 2014 bliver året, hvor Apple lancerer et smartur, iWatch. Ifølge Digitimes skal vi dog hen sent på året, før det sker. De hævder i hvert fald, at Apple i øjeblikket har nogle udfordringer med finishen på overfladen af uret. Udfordringerne skyldes den måde urets indre metaldele støbes på. Det sker ved at putte metalpulver i støbeforme, og varme det op. På grund af størrelsen på uret, vil de indre dele samtidig være de ydre dele, hvorfor de skal have en ordentligt overflade.

I øjeblikket skulle effektiviteten kun være omkring 50%, hvilket ikke er nok til at sætte uret i masseproduktion. Der er som såden ikke noget mærkværdigt ved dette. Det er helt normalt, at man med nye produkter bruger en del tid på at optimere produktionsprocessen, og det er altså den fase Apple er i i øjeblikket. Ved at køre småproduktioner kan man hele tiden justere på processen, så ydelsen øges, ind til den er tilfredsstillende.

Er der hold i rygterne om et smartur, kunne man godt forestille sig, at Apple ville løfte sløret for det ved Apples udviklerkonference, WWDC, der bliver holdt hvert år i juli.