Apple sidder stadig tungt på salget af musik online og har stort set fastholdt markedsandelen de sidste tre år, viser ny undersøgelse fra NPD. Markedsandelen er gået fra 66% i 2010 til nu 63%. Amazon derimod har oplevet en stor stigning, og har næsten fordoblet markedsandelen fra 13% til 22%.

Undersøgelsen viser også et par andre interessant ting. Først og fremmest at brugere af streamtjenester er mere tilbøjelige til at købe musik, end folk der ikke bruger disse tjenester. 41% af dem der streamer musik har efterfølgende købt noget af den musik de opdagede på tjenesten.

Derudover svarer 31% af de adspurgte i undersøgelsen, at det for dem ikke er vigtigt at eje musik. I øjeblikket har musiktjenester som Spotify og Wimp er markedsandel på nogle få procent, men der er ingen tvivl om, at de kun vil stige i popularitet fremover. Specielt hvis Apple, verdens største musikforhandler, går ind på markedet, som rygterne taler om.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.