Den anden dag skrev vi at Apples samlepartner i Kina, Foxconn, investerer 15 milliarder kroner i ny fabrik til produktion af iPhone-skærme. Det viser sig nu, ifald de seneste oplysninger fra China Economic Weekly er korrekte, at fabrikken skal producere safirskærme til Apples iPhones.

Foxconns har købt en 130 hektar stor grund ved siden af en eksisterende iPhone 6-samlefabrik i Zhengzhou i Kina, hvor den nye fabrik skal opføres. Det forventes, at fabrikken skal producere safirskærmen til den næste generation iPhones.

Oprindeligt var planen af iPhone 6 skulle have haft safirskærm. Apples partner GT Advances Technologies kunne dog ikke få produktionen til at fungere, og gik i sidste ende i betalingsstandsning.

Safir er verdens næsthårdeste mineral kun overgået af diamant, hvilket skulle give skærme der er betydeligt mere ridsefaste end de nuværende.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.