Apple har begået en kæmpe bommert, og er kommet til at afsløre den kommende MacBook Pro, som ellers først forventes præsenteret i morgen, torsdag. Det er MacRumors der har fundet billedet af den nye MacBook Pro dybt begravet i en hjælpe-fil i den netop frigivne opdatering til macOS Sierra.

Billedet bekræfter de rygter der har været om at den nye MacBook Pro mister den øverste række taster til fordel for en OLED-baseret touchbar med indbygget fingeraftrykslæser. På billedet kan man nemlig se en igangværende Apple Pay-betaling der godkendes med et fingeraftryk på touchbaren. Funktionen af denne "Magic Toolbar", som Apple kalder den, vil formodentlig skifte alt efter konteksten.

Ud over Magic Toolbar (og et redesignet hængsel til skærmen) er det svært at se nogen forskel sammenlignet med den eksisterende MacBook Pro. På grund af billedets vinkel, kan hverken tykkelsen eller portene på siden bedømmes. Til gengæld kan man se, at tastaturet er af samme tynde type, som Apple anvender i deres 12 tommers MacBooks.

Det forventes som sagt, at Apple løfter sløret for den nye MAcBook Pro officielt i morgen, torsdag, hvor der er indkald til presseevent.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.