Apple har frigivet iOS 11.1. Det sker en måneds tid efter den officielle frigivelse af iOS 11, der bød på mange nyheder og ændringer.

Blandt nyhederne i iOS 11.1 er understøttelse af mere end 70 nye emojis og at muligheden for at skifte apps via 3D Touch i kanten er skærmen tilbage. Funktionen blev introduceret i iOS 9 men forsvandt igen i betaudgaverne forud for lanceringen af iOS 11. Ifølge Apple var der nogle problemer med funktionen, som de lovede ville komme tilbage. Det er så sket nu, hvilket sikkert vil glæde mange.

iOS 11.1 løser også en fejl der har eksisteret siden lanceringen af iOS 11. På de store iPhones kan man berøre hjem-knappen let to gange hurtigt efter hinanden. Denne manøvre flytter indholdet fra toppen af skærmen og ned på midten. Siden iOS 11 har man dog ikke kunnet aktivere ens notifikationer fra midten af skærmen som har ellers har kunnet tidligere. Denne fejl er blevet løst nu.

iOS 11.1 lukker også det nyopdagede hul i WPA2-protokollen i WiFi-standarden.

Derudover indeholder iOS 11.1 en række andre småændringer eller justeringer.

Flere af de ting Apple havde stillet i udsigt i iOS 11 nåede ikke at komme med i den endelige udgave. Det gælder eksempelvis muligheden for at overføre penge til andre via Apple Pay samt understøttelse af iCloud i Beskeder. Der er derfor en mulighed for at disse ting finder vej i de kommende udgaver af iOS 11. Lige nu er iOS 11.2 i beta.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.