Apple er meget langt i planerne om at begynde at producere eget TV-indhold. Det skriver The Hollywood Reporter, der har fået indsigt i planerne. Faktisk så langt, at optagelserne allerede er begyndt i Hollywood.

Det er en ny TV-serie med navnet "Vital Signs" med og om Dr. Dre, der startede som rapper, siden var med til at starte hovedtelefonproducenten Beats, og nu arbejder for Apple, efter de købte Beats for et et milliardbeløb for nogle år siden. Serien beskrives som et mørkt semi-selvbiografisk drama. Udover Dr. Dre skal Sam Rockwell og Mo McRae medvirke i serien, der bliver instrueret af Paul Hunter.

Det mest interessante er, hvordan Apple vil distribuere serien. Formodentligt vil der komme en eller anden for for app eller tjeneste til Apple TV, men detaljerne er ikke kendt i øjeblikket. Sikkert er det dog, at alle afsnit af serien frigives med det samme, som Netflix også har for vane med egetproduceret indhold.

Præcis hvor involverede Apple er i produktionen vides ikke med sikkerhed. Der er dog formodentligt alene tale om, at Apple finansierer produktionen, og ellers ikke blander sig i noget. Eller sagt med andre ord, så handler det for Apple nok mest om at finansiere noget unikt indhold, der kan trække folk til Apple TV. Sekundært at få sat nogle af deres mange penge i arbejde.

Scroll ned for at se kommentarer