I den kommende iOS 8, er en af nyhederne det såkaldte HomeKit, som giver udviklere adgang til en række funktioner relateret til forbundne enheder i hjemmet. Det kunne være lyspærer, vejrstatio,ner, termostater etc. Altsammen vil kunne styres via Apples nye samlede standard.

Apple har selv nævnt at en del tredjepartsvirksomheder arbejder på at understøttelse, men nu spekuleres der i, at Apple selv vil begynde at producere hardware. En ny enhed skulle være på vej. Hvad der kan er ukendt, men Apple skulle være nået længere end bare at afdække mulighederne. Det mest sandsynlige er at vi taler om et produkt i stil med Sonos det vil sige en trådløs højttaler. Der er i hvert fald tale om en mainstream-produkt oplyser kilderne.

Hvornår og hvad vi kan forvente at se med et Apple-logo på er derfor ikke til at sige - men bare det at Apple har planer om noget er interessant.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.