Med kun en måned til WWDC-konferencen og den formodenligt frigivelsen af den første iOS 7-beta, er iOS 7 allerede begyndt at dukke op i besøgtstatistikken på forskellige hjemmesider, skriver TechCrunch. Onswipe, der laver tablet-optimerede hjemmesider, har i løbet af den sidste uge set markant flere besøg fra iPhones og iPads med iOS 7. Den 2. maj skete næsten hver fjerde unikke besøg i deres netværk fra en enhed med iOS 7. Tre fjerdedele var fra iPhones og den sidste fjerdedel var fra iPads.

De fleste besøg skete fra San Francisco-området, hvor Apple hører hjemme, så det er uden tvivl tale om at iOS 7 nu bliver testet massivt inden første frigivelse. Nu er det ikke længere bare nogle få udvalgte ingeniører, der testet systemet, men mere bredt.

WWDC starter den 10 juni, og Apple plejer at frigive den første beta af det nye styresystem på selve åbningsdagen. Det har været relativt sparsomt med information om hvad vi kan forvente, bortset fra at designet bliver mere "fladt".

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.