Kigger man godt efter vil man opdage af Apple i iOS 8 ikke længere får data til deres vejrapp fra Yahoo!, som ellers har stået for det siden lanceringen af den første iPhone. I stedet får Apple nu data fra Weather Channel. Helt så enkelt er det dog ikke. De data Apple tidligere har fået af Yahoo!, har Yahoo! nemlig fået af Weather Channel. Man kan altså sige at Apple får præcis de samme data som de hele tiden har gjort. Yahoo! er bare blevet droppet som mellemmand.

Dirigenten bag det number er Weather Channels direktør David Kenny der tidligere had siddet i bestyrelsen for netop Yahoo! Han har ganske enkelt givet Apple et bedre tilbud end Yahoo!. Med bedre menes både billigere, mere stabil og med flere muligheder i forhold til hvad den tidligere aftale har budt på. Således kan man nu få en prognose 9 dage frem i tiden, hvor man tidligere kun har kunnet få fem dage. Der er også et par andre småforbedringer.

Ellers vil man som bruger ikke mærke noget til skiftet.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.