For tre uger siden skrev vi, at Apple havde løsnet slipset og gjort det tilladt for udviklere at bruge anden end den sorte iPhone i markedsføringsøjemed. Selvom den hvide iPhone har eksisteret i mage år, har Apples regler foreskrevet, at man kun bruge den sorte til markedsføring af ens apps.

Det har flere og flere valgt at se stort på, og da Apple også selv benytter den hvide iPhone, virkede det også logisk, da Apple for tre uger siden fjernede kravet om brug af den sorte iPhone fra deres regler. Specielt set lyset af, at iPhone 5c og 5s nu kommer i tilsammen otte forskellige farver.

Nu strammer Apple dog slipset igen. En ny tilføjelse til reglerne, siger specifikt, at iPhone 5s kun må bruges i farverne sølv eller rumgrå, mens iPhone 5c må bruges i hvid eller blå.

Hvorfor Apple ikke vil have at udviklere bruger den guldfarvede iPhone 5s melder historien ikke noget om. Et forsigtigt bud kunne være, at Apple enten vil have den for sig selv, eller at Apple hellere vi lede opmærksomheden hen mod de to andre farver, så længe produktionen af den guldfarvede ikke kan klare efterspørgslen.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.