Ifølge nye rygter skulle Apple i år have en noget mere konservativ tilgang til hvor mange iPhones der skal produceres, når de nye modeller bliver lanceret til efteråret sammenlignet med sidste år. Helt konkret skulle Apple have skåret 20% ned på antallet af bestilt iPhones. Det fortæller fire forskellige kilder til den japanske erhvervsavis Nikkei. Sidste år forudbestilte Apple eftersigende 100 millioner af de nye iPhones (iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus), mens der i år "kun" er bestilt omkring 80 millioner af de nye enheder.

Kilderne fortæller også Apple har bedt producenter at dele til de nye iPhones om at gå tidligere i gang end de plejer så eventuelle produktionsproblemer ikke resulterer i forsinkelser eller lange leveringstider. Specielt for den nye "lavpris" LCD-model, har Apple gjort det klart at den skal være klar så tidligt som muligt, da den forventes at blive meget efterspurgt.

Det forventes at underleverandørerne leverer deres komponenter til Foxconn og Pegatron i juli og august. Herefter begynder samlingen af de nye iPhones, så de kan være klar til lancering i september.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.