I sidste uge blev der lækket nogle interne modelnumre på kommende Apple-produkter. I første omgang blev det udlagt som fire nye Mac Pro's og fire nye MacBook Air. Senere blev det rettet til at det ikke var Mac Pro men en hvid MacBook og tre styk Mac Mini. Det bliver nu igen rettet. Mac Book Air og Mac Mini skulle være god nok, men det sidste modelnummer (MC914) tilhører ikke en hvid MacBook, men en ny Apple Cinema Display. Det vil sige en ny skærm.

Denne gang er det helt sikkert, for Apple har selv bekræftet det på deres hjemmeside. Ifølge macrumors har de nemlig lagt billeder op (og fjernet dem igen), hvor URL'en afslører at der er MC914, der er tale om. Billeder forestille en ny skærm med Thunderbolt-understøttelse. Billedet på skærmen er fra Lion.

Man må sige, at der er noget af en svipser fra Apples side, men det bekræfter i hvert fald, at de oprindelige modelnumre er korrekte, og at der altså findes en kilde, der har adgang til dem. Til gengæld viser det også, at det kan være noget af en gætteleg, hvad modelnumrene i virkeligheden dækker over.

Opdatering: De nye skærme skifter også navn ved lejligheden. De kommer til at hedde Apple Thunderbolt Displays i stedet for det nuværende Cinema Displays.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.