Apple har udsendt nye betaversioner til deres styresystemer. Som versionsnummereringen antyder, er der tale om ganske små opdateringer. Der er da heller ikke forlydende om at der skulle være nogle nye ting i nogen af dem. Formodentligt er der bare tale om småforbedringer i forhold til ydelse og stabilitet.

I sidste runde nåede vi op på syv betaer før den endelige version var klar. Det gør vi måske også denne til trods for at ændringerne lader til at være meget mindre. Noget tyder nemlig på, at Apple er begyndt at udsende betaer med regelmæssige mellemrum i stedet for at vente på at nye funktioner er klar. Fordelen er at småændringer kommer hurtigere ud men at ændringerne derfor også er mindre fra gang til gang.

I dag er vi nået til fjerde runde betaer, bortset fra watchOS, hvor der kun er kommet to. Se hvad de indeholder herunder.

iOS 9.3.2 beta 4 til iPhone og iPad

Den fjerde beta af iOS 9.3.2 er blevet frigivet. I forhold til de tre tidligere betaer, er der ingen synlige ændringer eller nyheder.

I de tre tidligere betaer har der været et par små ændringer. Mest synlig er muligheden for at have Night Shift og energibesparende mode slået til på samme tid. Det kunne man også i betaerne af iOS 9.3, men det blev fjernet i den endelige frigivelse.

Derudover er eneste synlige ændring en forbedring af animationen når man bruger Quick Actions (via 3D Touch) i landskabsmode samt en rettelse af en større fejl i GameCenter.

OS X 10.11.5 beta 4 til Mac

Fjerde beta af OS X 10.11.5. El Capitan er blevet frigivet. I lighed med de tre første betaer, er der ingen meldinger om nye funktioner eller andre synlige ændringer. Fokus er alene på at forbedre den generelle ydelse samt rette fejl.

tvOS 9.2.1 beta 4 til Apple TV

Oven på den halvstore 9.2-opdatering til fjerne generation Apple TV, er 9.2.1 selvsagt en mindre opdatering, der nok alene skal rette op på småfejl.

Det ser således heller ikke ud til, at der er nogle nyheder eller ændringer i forhold til tidligere. I hvert fald har der hverken i de tre første betaer eller den nyeste fjerde beta været nogle synlige ændringer.

watchOS 2.2.1 beta 2 til Apple Watch

Der er denne gang ikke blevet udsendt en ny beta til watchOS 2.2.1 (endnu). Vi er således stadig på anden beta, der kom for to uger siden.

I lighed med den første beta, er der ikke nogle nye ting sammenlignet med watchOS 2.2. Der er alene tale om fejlrettelser og forbedringer i ydeevnen og stabiliteten.

Sådan installerer du Apples betaer

For at kunne installere Apples betaer, skal du enten være registreret udvikler eller være tilmeldt Apples åbne betaprogram. Dette giver adgang til at hente betasoftware til de forskellige enheder på Apples udviklerportal eller på Apples side om beta-programmet.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.