Fra på fredag kan man købe den specielle Hermès-udgave af Apple Watch online via Apples hjemmeside såvel som i Hermès' netbutik. Det skriver modesiden fashionista.com. Siden uret blev lanceret i oktober, har det ellers kun kunne købes i særligt udvalgte Apples Stores samt i Hermès egne butikker. Uret har således ikke kunnet købes i Danmark.

Apple Watch Hermès er en særlig udgave af Apple Watch med læderremme designet af Hermès. Der er tre forskellige remme - Single Tour, Double Tour og Manchette - i forskelige farver. I alt er der ti forskellige modeller i serien. Udover de specielle remme, kommer uret med en speciel Hermès-urskive, der også kun fås på denne model. Urskiven er designet af Apple, og er en genfortolkning af Hermès klassiske ure.

Apple Watch Hermès er altså et helt særligt ur, der ifølge Apple er designet med både funktionalitet og skønhed for øje.

Priserne for Apple Watch Hermès starter ved $1.100. Baseret på Apples andre priser på Apple Watch i USA og Danmark, vil det i Danmark komme til at koste omkring 9.700 kr.

Du kan læse mere om Apple Watch Hermès hos Apple.