Apple arbejder på en større opdatering af iPhones design. Ifølge analytikeren Ming-Chi Kuo drejer det sig om en iPhone med en OLED-skærm på hele 5,8 tommer. På grund af det nye design, vil den dog ikke virke større end den nuværende iPhone 6S Plus.

Da metal-designs er ved at være standard i branchen, vil Apple gå tilbage til at bruge glas på for- og bagside og en metalramme i kanten som i iPhone 4 og 4S, mener Kuo. Dog på et helt nyt niveau. Blandt forskellene er at kanterne bliver afrundede.

Udover ændringer i materialer og skærmstørrelse, får iPhonen mulighed for trådløs opladning.

Den omtalte iPhone forventes først at komme i 2017. Normalt plejer Apple ellers at lancere et nyt opdateret design hvert andet år. Da de nuværende design i iPhone 6s, blev introduceret med iPhone 6 året før, ville man forvente at der allerede i år ville komme et nyt design med lanceringen af iPhone 7.

Det skal understreges, at Kuos analyse som altid er lige dele spekulation og kvalificeret gætværk ud fra markedets tendenser og hans kendskab til hvordan Apple plejer at gøre. Med en telefon der ligger så langt ude i fremtiden, er de sidste streger langt fra slået på papiret endnu, så meget kan ændre sig. I dette tilfælde virker det mest af alt som om Kuo samler op på de forskellige løse rygter, der har været på det seneste. Når det er sagt, rammer han ofte plet i sine analyser. I hvert fald de kortsigtede.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.