Apple arbejder på at lancere en magnetisk batteripakke til iPhone 12-serien. Det vil sige et eksternt batteri, man kan koble til iPhonen via den magnetiske MagSafe-tilslutning bag på telefonen. Udviklingen har været i gang i mindst et år, og oprindeligt var planen, at den skule lanceres nogle måneder efter lanceringen af iPhone 12 i oktober. Det skriver Bloomberg.

Apple har et par gange lanceret et battericover til iPhonen, men det er noget andet. Den nye batteripakke vil ikke fungere som cover, men kun som batteri. Da man bruger MagSafe, vil det være hurtigt at sætte på og tage af.

Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvorfor det ikke er kommet på markedet endnu. Det hænger muligvis sammen med den kritik, der har været af MagSafe-magneternes styrke. En batteripakke er noget tungere end et cover, og kræver derfor en kraftigere magnet, for at blive på sin plads. Det skulle Apple dog have testet og fået styr på.

Forsinkelsen skulle i stedet handle om nogle softwarefejl, hvor iPhonen blandt andet fejlagtigt meddeler at batteripakken bliver overophedet. Om Apple får løst disse problemer er endnu uvist. Det kan derfor både ende med at produktet kommer på gaden, eller at Apple dropper det helt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.