Apple arbejder på udviklingen af en skærm, der skal være et billigere alternativ til den hundedyre Pro Display XDR, som Apple tager 42.999 kroner for. Det skriver Mark Gurman hos Bloomberg. Den nye skærm vil være en form for efterfølger til Thunderbolt Display (se billedet øverste), som Apple stoppede med at sælge i 2016. Den skærm kostede ved lanceringen 7.799 kroner. Stadig mange penge, men betydeligt billigere end Pro Display XDR.

Den nye skærm vil have lavere kontrast og lavere lysstyrke sammenlignet med Pro'en, men ellers er der ingen oplysninger om hverken opløsning, størrelse, pris eller andet. Thunderbolt Display havde i sin tid en opløsning på 2.560 x 1.440 pixels (det man kalder QHD) og en størrelse på 27 tommer. Det er formodentligt i dette leje, vi også skal forvente den nye skærm ligger.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.