Nogle brugere rapporterer, at de oplever dårlig batteritid på den nye iPhone 4S, ikke bare når telefonen bruges (hvilket jo siger sig selv), men også i standby-mode. Det tyder altså på, at der en eller anden baggrundsfunktion i iOS, der under visse omstændigheder, snylter kraftigt på batteriet.

Den gode nyhed er dog, at Apple er klar over problemet, og arbejder på en løsning. Flere brugere har været i direkte kontakt med Apple, som har installeret nogle overvågningsprogrammer på deres iPhones, så synderen kan blive fundet.

Oplever man problemer, kan det være en god ide, og oftest nok, bare at genstarte sin iPhone. Af og til kan der være en proces, der er løbet løbsk så den bare æder batteri. Hjælper det heller ikke, kan det være en mulighed at gendanne sin iPhone, så alt bliver installeret på ny - efter behørig backup selvfølgelig.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.