Dette kan meget vel været årets historie. En af Apples ansatte har mistet en prototype eller et testeksemplar af den kommende iPhone HD. Hen over weekenden har der været meget diskussion frem og tilbage om ægtheden af nogle billeder af telefonen. Nu viser det sig dog, at Gizmodo har været i besiddelse af telefonen i en uges tid og har undersøgt den i detaljer - og de er ikke i tvivl: Det er den næste iPhone, der er tale om. Da iPhonen blev fundet, var den i et etui, der lignende en iPhone 3G, men da det kom af, så den helt ander ledes ud. iPhonen indeholder mange ting, som beskrives som drastiske ændringer:

- Frontvendt videokamera
- Forbedret bagside kamera, linsen er mærkbart større end den nuværende iPhones.
- Blitz
- Mikrosim (som iPaden)
- Forbedret skærm, det er uklart om det er 960x460, som rygterne har peget på, men det ligner. Opløsningen er i hvert fald meget højere end den nuværende, men til gengæld er selve skærmarealet en anelse mindre
- En sekundær mikrofon ved siden af hovedtelefonstiket - formodentlig beregnet på at kunne måle baggrundsstøj og frasortere denne
- To separate knappet til volumenkontrol
- Power-, mute- og volumenknapper er alle af metal
- Bagsiden er helt flad/plan og lavet af glas eller keramik
- Aluminiums ramme, der går hele vejen rundt
- Mere firkantet
- 3 gram tungere
- 16% større batteri
- De elektroniske komponenter er mindre (for at gøre plads til batteriet)

Som skrevet er Gizmodo overbevist om, at telefonen er en rigtig iPhone, faktisk mener de at sandsynligheden for at den er fake, er lig nul. Først og fremmest fordi kvaliteten føles Appleagtig. Inden i bliver det endnu mere overbevisende. Telefonen bliver kendkendt som en iPhone, når man tilslutter den til iTunes. Personen der fandt den bekræfter, at den har kørt iPhone OS 4 (før den blev frigivet), men Apple har nu remotely slettet indholdet på iPhonen, så den ikke længere kan komme fordi "tilslut til iTunes"-skærmen.

Læs meget, meget mere og se billeder og videoer hos Gizmodo. Jeg mindes ikke at kunne huske, at et kommende Apple-produkt i den grad er blevet afsløret i så mange detaljer som Gizmodo gør med denne iPhone.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.