Her til aften har Apple præsenteret watchOS 6 til Apple Watch. Opdateringen byder på en række nyheder hvor de væsentligste er en ny dedikeret App Store og mange nye urskiver.

Den dedikerede App Store gør det muligt at installere apps direkte på Apple Watch uden brug af iPhonen som ellers var et krav tidligere. Apple Watch får i det hele taget mange flere apps herunder flere af Apples egne såsom Lydbøger, Lommeregner og Memoer.

Der er også en del nye urskiver. Ifølge Apple indeholder denne opdatering flere nye urskiver end der er kommet fra lanceringen af det oprindelige Apple Watch og indtil nu. Blandt andet er der urskive der viser solens gang rundt på skiven.

Der er selvfølgelig også en række nyheder relateret til aktivitet og sundhed. Blandt andet en funktion, der skal advare om (for) høje lyde i omgivelserne samt en funktion til at holde styr på menstruationscyklus.

Udover altså opdateret software, der frigives endeligt til efteråret, er apple klar med en række nye urremme i forskellige farver og materieler.