Apple har annonceret CarPlay, en ny funktion til integration af iPhones i biler. Med CarPlay kan man få iPhonens skærm vist på bilens indbyggede skærm, og med bilens knapper (eller Siri) styre ting som musik, navigation etc. Flere tredjepartsapps er også understøttet og indbygget i systemet. Det betyder også, at man ikkebare kan få smidt AngryBirds op på skærmen og spille mens man kører.

CarPlay, der tidligere var kendt som "iOS in the Car" vil være tilgængelig i denne ud i flere biler fra Ferrari, Mercedes-Benz og Volvo, mens andre vil komme til senere. Det drejer sig om biler fra BMW, Ford, GM, Honda, Hyundai, Jaguar Land Rover, Kia, Mitsubishi, Nissan, PSA Peugeot Citroën, Subaru, Suzuki og Toyota.

CarPlay er blevet designet fra grunden med det formål at give billister en bedre oplevelse, når de kører. Der er blandt andet fokuseret på sikkerheden, så der er mindst mulig forstyrrelse, når man kører. Brugergrænsefladen er altså anderledes end vi normalt kender det fra iOS.

CarPlay vil være tilgængelig som en opdatering til iOS 7 og vil fungere med alle iPhones med lightning-stik.

Læs mere hos Apple: CarPlay

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.