I weekenden har der kørt et noget underligt rygte om, at Apple er ved at udvikle et værktøj, der skal hjælpe iPhone-brugere med at skifte til Android. Det skulle være et krav fra flere store europæiske teleselskaber, der har fået Apple i gang. Værktøjet skulle hjælpe folk med at få overført deres kontakter, musik, billeder etc. fra deres iPhone til en Android-telefon. Kilden til oplysningerne skulle være en højt placeret kilde i telebranchen.

Noget usædvanligt har Apple valgt at kommentere på rygtet. Apples talsmand Trudy Muller har udtalt til Buzzfeed, at det ikke har noget på sig.

Det er ikke noget sandhed i dette rygte. Vi fokuserer udelukkende på at få folk til at skifte fra Android til iPhonen - og det går fantastisk.

I september sidste år lancerede Apple deres første Android-app, der netop skal gøre det nemmere for Android-brugere at skifte til iOS. Man kan også indlevere sin gamle Android-mobil hos Apple, og få et nedslag i prisen på ein nye iPhone.

Og som sagt går det godt. I seneste kvartal oplyste Apple, at de havde oplevet den højeste andel af Android-brugere skifte til iOS nogensinde. Af de iPhone-købere der ikke købte deres første smartphone kom 30% fra Android.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.