I løbet af de første 24 timer efter frigivelsen af Evasi0n-jailbreaket er det blevet installeret 1,7 millioner gange. Apple advarer dog brugerne mod at jailbreake:

"Apples design af iOS sikrer, at iPhone, iPad og iPod touch fungerer pålideligt. Nogle kunder har ikke forstået risikoen ved at installere software, som foretager uautoriserede ændringer på iOS ("jailbreaking") på deres iPhone eller iPod touch. Kunder, som har installeret software, som foretager disse ændringer, er stødt på adskillige problemer med funktionen på deres hackede iPhone, iPad eller iPod touch."

Ifølge Apple er det især disse ting, man kan risikere: Ustabile enheder og programmer, manglede driftssikkerhed for tale og data, afbrydelse af tjenester, kompromitteret sikkerhed, nedsat levetid for batteri, Manglende evne til at anvende fremtidige softwareopdateringer.

Apple advarer på det kraftigste mod at installere software, som hacker iOS. Specielt skal man bide mærke i, at uautoriserede ændringer af iOS er en overtrædelse af licensaftalen for slutbrugere af iPhone, og Apple vil derfor kunne afvise at servicere en iPhone, iPad eller iPod touch med uautoriseret software installeret.

Hele artiklen kan læses her.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.