Det japnske erhvervsmedie Nikkei, der i december skrev at Apple ville skifte skærmteknologi fra LCD til OLED i 2018, har nu nye oplysninger der peger i retning af, at Apple har accelereret udviklingen. I hvert fald skulle skiftet nu ske allerede næste år.

Apple skulle efter sigende være meget tæt på at have en aftale med Samsung klar om OLED-produltion til den iPhone, der kommer i 2017. En anden skærmleverandør, Japan Display, er også begyndt at gøre klar til produktion af OLED-skærme til Apples iPhone. LG vil også gerne ind på markedet I dag er Samsung stort set enerådende inden for produktionen af OLED-skærme til mobile enheder.

Der findes i dag to udbredte hovedtyper af skærme: LCD og OLED. I iPhonen, og i langt de fleste TV sidder en skærm af den første type, mens specielt Samsung sværger til den sidste type.

Ofte hører man at OLED er en bedre teknologi, og at Apple tager fusen på kunderne ved at holde fast i den ældre LCD-teknologi. Så enkelt er det dog ikke - langt fra. Det kan du læse mere om her: LCD vs. OLED: Hvad er forskellen og hvad er bedst?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.