Apple oplyser, at de vil åbne et center for udvikling af iOS-apps i Napoli i Italien. Apple forventer desuden, at der vil åbne flere lignende centre i andre lande fremover.

Centeret bliver oprettet i forbindelse med en partnerinstitution, og vil tilbyde studerende en særlig undervisningsplan i iOS-udvikling. Ifølge Apple skal det forberede tusindvis af fremtidige udviklere til at blive en del af Apples voksende udviklerfællesskab. Apple vil desuden tilbyde ekstra udvikleruddannelse sammen med partnere i Italien. Det fremgår ikke hvilken partnerinstitution der er tale om, men mon ikke det er et af Napolis universiteter, der skal huse centret?

"Europa er hjemsted for nogle af de mest kreative udviklere i verden, og vi er yderst begejstrede for at hjælpe næste generations iværksættere i Italien med at tilegne sig de færdigheder, de skal bruge for at opnå succes," udtaler Apples topchef Tim Cook i forbindelse med annonceringen.

Apple er en stærk vækstmaskine i Europa, og deres økosystem har nu skabt flere end 1,4 mio. jobs, hvoraf de kan 1,2 mio. tilskrives iOS-udviling er arbejde relateret direkte hertil.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.