Apple har annonceret, at de har tilføjet understøttelse af ti nye sprog, herunder dansk, i App Store. Det betyder, at udviklere nu kan lokalisere app-beskrivelser og screenshots på dansk via iTunes Connect. De andre nye sprog er traditionel kinesisk, norsk, tyrkisk, finsk, indonesisk, malay, thai, vietnamesisk og græsk. Disse skal lægges til de 18 lande, der i forvejen var muligt at lokalisere til.

Førhen var det sådan, at da dansk ikke var understøttet, fik vi vist den engelske beskrivelse i App Store. Man kunne selvfølgelig så vælge at lade denne være på dansk, men det betød så også at de engelsksprogede lande ville få en dansk beskrivelse. Nu da dansk understøttes officielt, kan man inkludere både engelsk og dansk sprog i App Store - og få dem begge vist de rette steder.

Hvorfor der har skullet gå så længe, er noget af en gåde. Svensk har eksempelvis været med fra starten. Igen måske et udtryk for, at Apples nordiske aktiviteter ledes fra Sverige.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.