Kunder fra hele verden valfartede til App Store i juledagene. Mellem jul og nytår købte eller downloadede et rekordstort antal kunder apps fra App Store. I løbet af de syv dage blev der købt for mere end $890 millioner svarende til 5,5 milliarder kroner. Nytårsdag blev der sat ny rekord med en omsætning på $300 millioner svarende til 1,9 milliarder kroner.

"Vi er henrykte over den positive modtagelse af den nye App Store og over, at så mange kunder finder og oplever nye apps og spil," udtaler Phil Schiller, Senior Vice President of Worldwide Marketing hos Apple. "Vi vil gerne takke alle de kreative app-udviklere, der har skabt de fantastiske apps og været med til at ændre andre menneskers liv. Alene i 2017 tjente iOS-udviklere $26,5 milliarder, hvilket er over 30 procent mere end i 2016."

Siden App Store blev lanceret i 2008, har iOS-udviklere tjent over $86 milliarder.

Den redesignede App Store, der fulgte med lanceringen af iOS 11 i september, har gjort det sjovt og nemt at finde apps og spil for den halve milliard kunder, der hver uge besøger App Store. I de nye faner i App Store – I dag, Spil og Apps – blev spritnye hits præsenteret i 2017, for eksempel Animal Crossing: Pocket Camp, Monument Valley 2, King of Glory, Calm og Affinity Photo. Fanfavoritter som Clash of Clans, Candy Crush Saga, Enlight Videoleap, 1Password og Hulu var populære i løbet af hele året.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.