Det går bedre for Apples iTunes-forretning end nogensinde. Antallet af downloadede apps har passeret 70 milliarder - mod 65 milliarder i januar - og Apple har nu 800 millioner kunder med en iTunes-konto. Pengene vælter ind hos Apple. I årets første kvartal brugte kunderne hvad der svarer til næsten 30 milliarder kroner i iTunes Store. Det er en stigning på hele 24% sammenlignet med samme periode sidste år.

Specielt antallet af kunder med en iTunes-konto imponerer. Så sent som juni sidste år var antallet 575 millioner kunder, mens det nu 9 måneder senere altså er vokset til 800 millioner. Langt de fleste med kreditkort tilknyttet. Det er over hver tiende indbygger på jorden, der nu er kunde hos Apple. Lægger man dertil at der i mange husstande kun bruges én iTunes-konto på tværs af familien, når Apple i virkeligheden ud til langt flere mennesker.

Det er formedentligt ingen andre virksomheder der har i nærheden af 800 millioner kreditkort registreret i kundedatabasen.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.